30 Mayıs 2014 Cuma

Jon & Vangelis - The Friends of Mr Cairo

Ne zamandır aklımda, paylaşmak için öteleyip duruyordum. Bu aralar sıkça aklıma gelmeye başladı hem kullanılan müzikler hemde filmden görüntüler. Kullanılan dedim çünkü bilim-kurgu dizilerinden birinde kullanılan şarkılardı aklıma gelen.

Bazı şarkılar tek başına kaldıklarında pek bi anlam ifade etmiyor ne hikmetse, sanki eksik parçasını bekliyor gibi. Buda onlardan biri benim için, ne zaman işitsem bu şarkıyı aklıma 'Fringe' gelir ya da ne zaman Fringe izlesem aklıma hemen bu albümden The Friends of Mr.Cairo şarkısı gelir.

Paylaşmanın zamanı geldide geçiyor gibi, tamda Fringe için bireysel bir teşekkür ve vefa projesine başlamışken zamanlaması güzel bir paylaşım olacak. Fringe müptelaları sevinecektir :) sevgiler.

Not: Daha önce paylaştığım battlestar galactica soundtrack'te olduğu gibi dizi hakkında uzunca bir konu özeti geçmeyi ve fikirlerimi yazmayı çok istiyorum fakat fringe diğerine göre çok çok daha uzun bir etki ve anlama sahip olduğu için, bahsettiğim teşekkür projesi bittiğinde buradan konu altına proje sayfa bilgisini güncellerim ve oradan fringe müptelalıları takip edebilir.

"Να είσαι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου"
"Be a better man than your father"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder